Over Minolo BV

Minolo bestaat sinds 2006. Haar juridische voorganger is al in 1996 opgericht. Minolo staat voor “Man is not lost”, een uitspraak die aan Christoffer Columbus wordt toegeschreven, als antwoord op een vraag van de koning van Portugal, hoe hij toch de weg terug heeft gevonden toen hij na een jarenlange reis uit de America’s terugkeerde. En dat zonder moderne hulpmiddelen. Gewoon gezond verstand lost de meeste zaken op! En dat is ook zo: er is altijd een oplossing voor contractbehoefte en –problemen en die is vaak zelfs dichterbij dan men denkt!

Processen, projecten, contracten zijn de core business van Minolo. Na jarenlang de opdrachtgever ter plaatse te hebben ondersteund, richt Minolo zich nu voornamelijk op consultancy en inhoudelijk advies. Zij staat echter open voor deelname aan het implementeren van haar eigen adviezen.

mr. ir. Roelf van Dam

Heeft een achtergrond als officier van de Koninklijke Marine, waar hij, na zijn opleiding aan het KIM, ruim 17 jaar op de vloot heeft gediend. Hier werd de basis voor analytisch denken en structureel werken gelegd. Hij studeerde af aan de TU Delft in de “natte” kant van de fysisch mathematische geodesie, de hydrografie, een specialisatie bij de Koninklijke Marine. Nadat hij als zelfstandig consultant ruime ervaring had opgedaan in project- en contractmanagement, heeft hij aan de Universiteit van Amsterdam de graad van meester in de rechten (LLM) behaald, met als specialisatie het contractenrecht.

roelfv@ndam.nl
06 – 54 964 164

mr. Jan Kees van Dalsen

Heeft een loopbaan van meer dan 35 jaar als officier van de Koninklijke Marine achter zich. Van jongs af aan had hij een warme belangstelling voor alle aspecten van rechten. Daarom heeft hij naast zijn functies bij de Koninklijke Marine de studie Nederlands recht aan de Universiteit van Leiden opgepakt en afgerond. Ook is hij opgeleid als Controller en Operationeel Auditor. Zijn kennis heeft hij toegepast bij diverse projecten van Defensie. Projecten waar hij een schat aan ervaring heeft opgedaan.

Jankeesv@ndalsen.nl